На Харків йдуть дощі, грози та сильний вітер: Як робочі дні зустрінуть жителів

На Харківську область йде активний циклон

У Харківській області робочі дні зустрінуть громадян погіршенням погоди. Про це повідомили в Харківському гідрометцентрі на своїй сторінці в Facebook.

У понеділок (19 квітня) буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ і туман видимістю 200-500 метрів. Температура повітря вночі становитиме від 2 до 7 градусів тепла, вдень - 12-17 градусів вище нуля. Вдень істотних опадів не прогнозується. Спостерігатиметься вітер різних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

Вже у вівторок очікується погіршення погоди, оскільки на область йде активний південний циклон. Так, 20 квітня будуть дощі, місцями - грози. Вітер підніметься до 15-20 м/с. Температура залишиться такою ж: вночі вона покаже 4-9 градусів тепла, вдень - до 10-15 градусів вище нуля.

picture

У середу, 21 квітня, буде хмарно, а вночі та вдень місцями прогнозується помірний дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі складе 4-9 градусів тепла, вдень - 10-15 градусів вище нуля.

У четвер (22 квітня) погода буде такою ж, тільки без опадів.

У п'ятницю (23 квітня) знову буде хмарно з проясненнями, проте можливий невеликий дощ. Вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі встановиться на рівні 5-10 градусів тепла, вдень - 14-19 градусів вище нуля.

Раніше "Коментарі. Харків" розповідали про ДТП біля села Слобідське на автодорозі Харків-Вовчанськ, де 16 квітня легковик Volkswagen Golf зіткнувся з трактором JCB.

За даними правоохоронців, водій легковика заради обгону виїхав на зустрічну смугу. Однак чоловік не розрахував відстані і зіткнувся з трактором, який їхав у протилежному напрямку. Водій Volkswagen Golf загинув на місці. Чоловікові було всього 32 роки.



гость

19 квітня 2021, 23:21

ДЕБИЛЬНАЯ ПОГОДА НЕ ЗИМЫ НЕ ЛЕТА НЕ ОСЕНЕ С ВЕСНОЙ ДОЖДИ ДА ГРОЗЫ ЧЁРТИ ЧЁ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися