Негода в Харкові: Яку шкоду місту завдав циклон Zohan (ВІДЕО)

На Харківську область йдуть холоди та заморозки

У Харкові, 23 квітня, піднявся сильний вітер, який хазяйнував по всіх вулицях міста. Відео та фотографії харків'яни публікували в соцмережах.

Відзначимо, що негоду викликав циклон "Зохан". Синоптики попереджали громадян про "жовтому" рівень небезпеки. Сильний вітер вчора повалив дерева, крутив в повітрі різними предметами та просто був вкрай красивий.

На жаль, деяким людям не пощастило та на їх автомобілі впали дерева.

У пресслужбі гідрометцентру повідомили, що сьогодні, 24 квітня, в Харківській області очікується нестійка та вітряна погода. Буде хмарно з проясненнями. Вночі помірний дощ, місцями гроза. Вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер західний, 9 - 14 м/с, вдень пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі 2 - 7 ° тепла, а вдень 9 - 14 ° тепла. Атмосферний тиск буде рости та складе 747 - 748 мм рт. ст. (близько до норми). У самому Харкові вночі буде помірний дощ; вдень невеликий короткочасний дощ. Вітер західний, 7 - 12 м/с, вдень пориви 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі 4 - 6 ° тепла, вдень 9 - 11 ° тепла.

Крім цього в гідрометцентрі зазначили, що в Харкові 25-28 квітня очікується погіршення погоди. А саме, через надходження холодного арктичного повітря з районів Шпіцбергена та Баренцева моря, на область йдуть холоди та заморозки. Так вночі на поверхні ґрунту та в повітрі будуть спостерігатися сильні заморозки 0...- 5 ° С (II рівень небезпеки, помаранчевий), вдень температура складе 8 - 14 ° тепла. Середньодобова температура очікується нижче норми на 4 - 6 градусів.








Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися