У Харківській області за різким похолоданням прийде різке потепління (ПОГОДА)

У понеділок в Харкові буде прохолодно

У Харківській області з 26 квітня очікується погіршення погоди, яке швидко закінчиться. Про це повідомили в регіональному гідрометцентрі.

Відзначається, що в понеділок, 26 квітня, через Харківщину пройде контрастний хвильовий циклон з південного заходу. Через нього погода буде нестійка та з нестабільними опадами. Температура повітря вночі впаде до 0 - 3 °C, а вдень 6 - 11 °C (варто врахувати, що на сході області, в теплому секторі температура буде міцні 14 - 16 °C тепла). Вранці та вдень місцями потрібно бути готовими до дощу з мокрим снігом. Вітер південно-західний (7 - 12 м/с). У самому Харкові вдень пройде помірний дощ, а температура буде від 9 до 11 °C.

У вівторок, 27 квітня, температура вночі буде від 0 до 5 °C без істотних опадів, а вдень підніметься до 8 - 13 °C тепла та місцями буде невеликий дощ. Вітер західний (5 - 10 м/с).

У середу, 28 квітня, вночі температура залишиться на позначці 0 - 5 °C, проте не очікуються опади. Вітер південно-західний (5 - 10 м/с).

У четвер, 29 квітня, все ще не буде опадів, а температура підніметься: вночі від 2 до 7 °C тепла, а вдень від 14 до 19 °C. У п'ятницю, 30 квітня, температура підніметься ще сильніше. Вночі буде від 4 до 9 °C тепла, а вдень від 17 до 22 °C тепла.

Нагадаємо, в Харкові 23 квітня піднявся сильний вітер, який хазяйнував по всіх вулицях міста. Негоду викликав циклон "Зохан". Синоптики попереджали громадян про "жовтому" рівень небезпеки. Сильний вітер валив дерева, крутив в повітрі різними предметами, валив дерева на автомобілі. Також, 24 квітня, була нестійка погода та сильний вітер. Одному чоловікові не пощастило та на нього впало дерево.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися