У Харкові знову вируватиме негода: туман і град

На Харківщину насувається шквалистий вітер і туман

У Харкові та області 11 червня очікуються грози, град і шквалистий вітер, швидкість якого досягне 15-20 м/с. Про це розповіли у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Температура повітря вночі буде від 12 до 14 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до 23-25 градусів. Крім цього, вранці і ввечері Харківську область огорне туман, а видимість знизиться до 200-500 метрів.

Нагадаємо, останні кілька днів Харків і область заливають дощі. Синоптики практично щодня попереджають про зливи і грози.

Спеціалісти повідомляли, що в Харкові та області протягом червня температура повітря триматиметься в межах 20 градусів тепла. Крім цього, синоптики сказали, що в Україні малоймовірні періоди аномальної спеки у червні.

Проте в другій половині місяця піки максимальної температури в окремі дні можуть досягати +30... +33 градусів. Зазначається, що в області кількість опадів складе 120-170% від середніх показників. При цьому найбільше на вказаний відсоток вплине саме перша половина місяця.

Раніше "Коментарі" розповідали, що Харківська область отримала 183 мільйони додаткового фінансування на дороги. У пріоритеті будуть ділянки, які з'єднують об'єкти соціальної інфраструктури - прийомні відділення лікарень і амбулаторій.

В рамках президентської програми "Велике будівництво" в Харківській області відремонтують 14 доріг місцевого значення. З них на чотирьох об'єктах роботи вже завершені - це траси "Дергачі - П'ятихатки", "Богодухів - Валки - Нова Водолага", а також "Зміїв - Таранівка" і "Нова Іванівка - Орілька".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися