У Харкові та області зміниться погода: синоптики озвучили прогноз

У місті не передбачається опадів

У четвер, 29 липня, погодні умови в Харкові і регіоні буде визначати розмите поле зниженого тиску. Спека триматиметься, проте вже з локальними короткочасними дощами. Про це розповіли в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Синоптики також зазначають про мінливу хмарність. Місцями в області можливий короткочасний дощ із грозами. Вітер - західний, 5-10 м/с. Вночі температура повітря буде коливатися в межах +16 ... +21 градуса, вдень - +29 ... +34 градуси.

У місті синоптики не прогнозують опадів. Температура вночі +17 ... +19 градусів, вдень - у межах +31 ... +33 градуси.

Фахівці також зазначили, що до кінця місяця в лісах області переважатиме пожежна небезпека п'ятого класу.

Нагадаємо, що нещодавно в Харкові ввечері жителі насолоджувалися захоплюючими подих чудесами природи. Кілька днів поспіль йшов дощ, і настрій у місцевих жителів був таким же похмурим. Втім, природа віддячила Харкову за свої примхи і розмалювала горизонт і небо дивовижними фарбами та химерними візерунками. Городяни з різних куточків Харкова і навіть області фотографували чудові образи на небі. Збірки з кращих фото публікували в режимі онлайн у харківських пабліках.

Небо дарує харків'янам таку красу вже не вперше. "Коментарі" розповідали про дивовижну веселку і приголомшливий захід сонця, які також потрапили в об'єктив камер місцевих жителів.

Крім того, в матеріалі нашого видання можна прочитати, що в харківському Саржиному Яру через спекотну погоду помирає форель. Відповідні фотографії опублікували в соцмережах.




Константин

30 липня 2021, 19:08

Какие дожди несколько дней? В аэропорту уже месяц дождя не было.

Катерина

29 липня 2021, 17:05

А где был дождь ? Три капли вчера и все

Михаил

29 липня 2021, 09:56

Глупый заголовок . Раз синоптики не предвидят осадков и остается жара, то погода как раз НЕ изменится.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися