До Харкова повертається аномальна спека: Прогноз погоди

Якою буде погода в Харкові на вихідних

У Харкові 31 липня та 1 серпня буде досить жарко, однак можливо піде дощ. Подробиці розповіли в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Сьогодні, 31 липня, в місті буде хмарно з проясненнями, без якихось істотних опадів. Температура повітря вночі складе 17-22 градуси тепла, а вдень - 30-35 градусів. Вітер протримається на швидкості в 5-10 м/с.

Завтра (неділя), 1 серпня, утримається мінлива хмарність і істотних опадів не буде. Правда місцями вдень може йти невеликий дощик і гроза. Температура повітря вночі складе 16-21 градус тепла, а вдень - 31-36 градусів. Вітер протримається на швидкості в 5-10 м/с.

Інші новини:

У Карпатах 29 липня блискавка влучила в групу туристів. Постраждали жителі Харкова, Львова, Києва та Закарпатської області. Відзначається, що вісім туристів йшли біля гори Кругла Боржавського хребта і в якийсь момент в них вдарила блискавка. Всього постраждали чотири людини. Рятувальники швидко приїхали на місце, допомогли людям, спустили їх вниз і передали медикам.

У харківському Саржин Яру вмирає форель. Потрібно відзначити, що форель - північна риба і для неї максимально комфортна температура повинна становити не більше 26 градусів. У природі вона могла б поплисти на глибину, але там дуже дрібний водойму.

У Харкові в жителі насолоджувалися чудесами природи. Кілька днів поспіль йшов дощ, і настрій у місцевих жителів було таким же похмурим. Втім, природа віддячила Харкову за свої примхи та розмалювала горизонт і небо дивовижними фарбами та химерними візерунками. Городяни з різних куточків Харкова і навіть області фотографували чудові образи на небі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися