Якою буде погода в Харкові до кінця тижня: Гроза, спека та туман

У Харківській області буде дуже жарко до кінця тижня

У Харкові та регіоні буде дуже жарко. На погоду впливатиме теплий сектор малорухливого циклону Nick з центром над країнами Балтії. Про це розповіли в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології на своїй сторінці в FaceBook.

У четвер, 26 серпня, буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вдень буде триматися від 26 до 31 градуса тепла.

У п'ятницю, 27 серпня, буде хмарно з проясненнями та подекуди може бути дощ з грозою. Вітер залишиться південно-східним зі швидкістю в 5-10 м / с. Температура повітря вночі протримається від 13 до 18 градусів тепла, а вдень від 24 до 29.

У суботу, 28 серпня, утримається мінлива хмарність без опадів. Місцями вранці буде туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м / с. Температура повітря вночі від 13 до 18 градусів тепла, а вдень до 31 градуса тепла.

У неділю, 29 серпня, буде хмарно, без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м / с. Температура повітря вночі від 15 до 20 градусів тепла, а вдень температура підніметься до 33 градусів.

У понеділок, 30 серпня, знову утримається мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 7-12 м / с. Температура повітря вночі буде до 20 градусів тепла, а вдень від 28 до 33 градусів.

Нагадаємо, на оглядовий майданчик в 6-му під'їзді Держпрому все ще можна буде потрапити безплатно. Про це розповіла директор Департаменту культури та туризму Харківської облдержадміністрації Людмила Терещенко. Річ у тому, що сам Держпром наполягав на платний вхід, однак чиновники вирішили залишити оглядовий майданчик безплатним.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися