Вересень у Харкові: опадів і градусів було мало

У Харкові був аномально холодний вересень

У Харкові середньомісячна температура повітря у вересні склала 13Є4 градуса тепла. Нормою ж вважається 15,1 градуса. Іншими словами, відхилення від норми склало -1,7 градуса. Про це розповіли на сайті "Погода і клімат", посилаючись на інформацію про погоду з метеорологічної станції Харків (Харківська область, Україна).

Крім цього, у Харкові за минулий місяць випало 28 мм опадів, що становить лише 63% від норми (44 мм). Найнижчу температуру в 1,3 градуса зафіксували 30 вересня, а найвищу у 27,4 градуса - ще 13 вересня. З відповідними графіками й таблицями можна ознайомитися нижче.

"Значення температури повітря та опадів у таблиці наведені за метеорологічну добу, яка в Харкові починається о 18 год. за всесвітнім часом (о 20 год. за місцевим часом). Будьте уважні: при неправильному добовому ході температури максимум за добу може бути відзначений вночі, а мінімум - днем. Тому невідповідність зазначених у таблиці значень нічним мінімумамів і денних максимумів з архіву не є помилкою!" - уточнили синоптики.

Нагадаємо, в Харківській області станом на 1 жовтня коронавірус виявили у 1225 жителів. За добу від коронавірусу померло 20 осіб. Про це розповіли в Харківському обласному лабораторному центрі Міністерства охорони здоров'я України. В області COVID-19 діагностували вже у 166 688 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 3957 хворих. Одужало від коронавірусу вже 150 042 людини. Зараз під наглядом медиків знаходиться 12 689 пацієнтів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися