На Харківщину прийдуть морози: синоптики озвучили прогноз погоди

Синоптики прогнозують у регіоні мінливу хмарність

У середу, 27 жовтня, на Харківщині очікуються нічні морози від -4 до 1 градуса тепла. Про це повідомили у Харківському регіональному центрі гідрометеорології.

Зазначається, температура в області вдень коливатиметься в межах +8...+13 градусів. У самому Харкові температура вдень досягне +10...+12 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів впадуть до -2...0 градусів.

Синоптики також прогнозують у регіоні мінливу хмарність. Опадів у Харківській області та місті не передбачається.

Крім того, пресслужба Харківського регіонального гідрометцентру повідомляє, що з 25 до 31 жовтня у лісах зберігатиметься надзвичайна пожежна небезпека (5 клас).

Зазначимо, що у Харкові та області погоду визначатиме потужний антициклон Quedlinburgia, який прийде із Центральної Європи.

Інші новини:

На Харківщині спалахнуло ціле поле кукурудзи. Полум'я охопило поле фермерського господарства у селі Сердобине Вовчанської територіальної громади Чугуївського району. Загалом пожежа знищила 10 га кукурудзи. На щастя, решту 127 га пожежники встигли врятувати.

У смт Бабаї волонтери облагороджують берег річки Уди. Люди вийшли вже на 22-й суботник. На цей раз вони висадили дерева на першому острові, який ще недавно був завалений сміттям. За день волонтери посадили 100 саджанців ведмежих горіхів. Крім цього, острів прикрасили молодими берізками, софорами та шовковицями. Жителі вже висадили кілька тисяч насіння волоського горіха, маньчжурського каштана, дуба, мигдалю, фісташок, глоду. Активісти хочуть створити їстівний ліс.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися