У Харкові та області погіршиться погода: синоптики озвучили прогноз

Фахівці спрогнозували невеликий дощ та туман у регіоні

За даними синоптиків Харківського регіонального гідрометцентру, у четвер, 28 жовтня, на Харківщині буде хмарно з проясненнями. Крім того, у регіоні очікуються невеликі дощі.

Синоптики прогнозують, що температура повітря в Харківській області вночі коливатиметься в межах -1... +4 градусів, вдень +8... +13 градусів. Проте у денний час також очікуються опади.

У Харкові стовпчики термометрів покажуть -1...+1 градус, а вдень вони піднімуться до +9...+11 градусів. Окрім того, вдень у місті також прогнозується невеликий дощ.

У Харківському регіональному гідрометцентрі також попереджають про туман – видимість становитиме 200-500 метрів.

Синоптики зазначають, що з 25 до 31 жовтня у лісах зберігатиметься надзвичайна пожежна небезпека (5 клас).

Нагадаємо, що у Харкові та області погоду визначатиме потужний антициклон Quedlinburgia, який прийде із Центральної Європи.

Інші новини:

У Харківській області спалахнуло ціле поле кукурудзи, внаслідок чого вигоріло її 10 гектарів. Відомо, що спалах стався у селі Сердобине Чугуївського району. На щастя, завдяки пожежникам, решта 127 га кукурудзи залишилася цілою.

У смт Бабаї волонтери облагороджують берег річки Уди. Люди вийшли вже на 22-й суботник. На цей раз вони висадили дерева на першому острові, який ще недавно був завалений сміттям. За день волонтери посадили 100 саджанців ведмежих горіхів. Окрім цього, острів прикрасили молодими берізками, софорами та шовковицями. Жителі вже висадили кілька тисяч насіння волоського горіха, маньчжурського каштана, дуба, мигдалю, фісташок, глоду. Активісти хочуть створити їстівний ліс.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися