У Харківській області очікується найхолодніша ніч

Вночі у Харківській області буде найнижча температура у країні

У ніч на 23 грудня у Харкові та Харківській області очікуються сильні морози. Синоптики зазначають, що більше в жодній іншій області країни так низько температура повітря не впаде цієї ночі. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Згідно із прогнозом синоптиків, сьогоднішньої ночі у Харкові та області очікується до -17 градусів морозу. Опадів цієї ночі не передбачається. Зазначається, що в решті областей України цієї ночі стовпчик термометра впаде максимум до -14 градусів.

Вдень температура повітря опуститься до -11 градусів. Це також найнижча температура по всій країні, оскільки лише в деяких областях сьогодні температура повітря впаде максимально до -10 вдень.

picture

Як зазначається на сайті Sinoptik, мінімальна температура 22 грудня була зафіксована в 1967 році. Тоді стовпчик термометра опустився до -20,9 градуса. А максимальна температура 7 градусів вища за 0. Її зафіксували в 1960 році.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що синоптики озвучили новий прогноз на новорічну ніч у Харкові. За їхніми прогнозами, цьогорічна святкова ніч може порадувати мешканців Харкова сніговою погодою. Водночас у місто прийдуть морози. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що 22 грудня сотні будинків у Харкові залишаться без світла. тимчасові незручності відбудуться у зв'язку із проведенням планових робіт. У "Харківобленерго" зазначили, що роботи виконуватимуть з 8:00, а в деяких будинках – з 9:00. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися