На Харків насувається буря: Чого чекати мешканцям

У Харкові очікується негода

У Харкові очікуються дощі. Про це свідчать дані Sinoptik.ua.

У вівторок, 2 серпня, дощ розпочнеться у другій половині дня, а надвечір вдарить гроза. Температура повітря вночі до 19 градусів тепла, а вдень до 26 градусів тепла.

У середу, 3 серпня, вранці очікується невеликий дощ, а в другій половині дня мешканці чутимуть грозу. Температура повітря вночі до 18 градусів тепла, а вдень до 25 градусів тепла.

У четвер, 4 серпня, дощ йтиме протягом усього дня. Температура повітря вночі до 18 градусів тепла, а вдень до 23 градусів тепла.

Війна в Україні:

У травні ЗСУ провели успішний контрнаступ на Харківському напрямку. Подекуди ворог був відкинутий на 10-15 кілометрів прямо до державного кордону. Щоб утримати фронт, РФ довелося перекинути додаткові сили. Завдяки поповненню російським військам вдалося потіснити ЗСУ від кордону, але вийти на квітневі позиції так і не вдалося. Понад місяць бойові дії продовжуються навколо тих же населених пунктів: Розплідник, Дементіївка та Цупівка. Росія практично щодня обстрілює Харків, що призводить до жахливих втрат серед мирного населення.

Нагадаємо, Російська Федерація 24 лютого близько 4 години ранку завдала ракетних ударів по військових об'єктах усієї України. Після цього почалося масштабне вторгнення з усіх боків, яке мало, за планами РФ, закінчитися досить швидко. У Росії заявляють, що це "спецоперація" для порятунку "російського світу" від "нацизму". При цьому Росія запевняє, що їхні війська не бомблять мирні міста, а якщо й бомблять, то виключно з вини української армії. Багато відомих росіян висловилися і висловлюються проти війни, а також допомагають українцям за кордоном і за це на батьківщині їх постійно називають "зрадниками".



Джерело: https://sinoptik.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися