Харків замітає снігом – на дорогах ожеледиця (ФОТО)

113 одиниць спецтехніки прибирають сніг сьогодні, 8 грудня, на вулицях Харкова.

Дорожники та комунальники забезпечують проїзд на вулицях Харкова під час негоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомили у КП "Шляхрембуд", у прибиранні снігу з проїжджої частини та тротуарів магістралей задіяно 129 працівників підприємства.

За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства, прибудинкові території житлових будинків упорядковують 1800 робітників КП "Харківблагоустрій". В очищенні дворів та внутрішньоквартальних доріг від снігу задіяно 49 одиниць автотракторної техніки, 45 повітродувних засобів та 42 засоби малої механізації.

Крім того, 303 працівника СКП "Харківзеленбуд" прибирають пішохідні зони, парки, сквери та алеї. Для цього залучено 26 одиниць автотракторної техніки та 35 засобів малої механізації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Сьогодні вранці росіяни випустили ракети по Куп’янську (ФОТО)

Ракета прилетіла по місту о 4:30 ранку.

Ворог продовжує обстріли міста Куп'янськ та розташованих поруч з лінією зіткнення населених пунктів Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Сьогодні близько 4:30 ранку ворог завдав по Куп'янську ракетний удар. Ракета С-300 влучила в землю під фундаментом адмінприміщення. Зруйновано стіну будівлі, пошкоджене авто, вибиті вікна. Попередньо – без постраждалих.

Крім того, вчора внаслідок ворожих обстрілів в Куп'янську був пошкоджений житловий будинок, сталася пожежа. Без жертв та постраждалих.

Внаслідок обстрілу ракетами С-300 в районі смт Печеніги Чугуївського району сталися пожежі в полях.

"Дякуємо нашій ППО, якби не їхні професійні дії, наслідки були б набагато більші. Триває розмінування територій області. За добу вилучено та знешкоджено 129 вибухонебезпечних предметів. Наші військові тримають свої позиції та ведуть запеклі бої з окупантами. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!" – написав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися