Прогноз погоди на тиждень у Харкові: морозно та без снігу

Увесь тиждень у Харкові триматиметься холодна погода.

Цього тижня, з 9 до 15 січня, синоптики прогнозують у Харкові холодну погоду. До кінця тижня потеплішає та піде сніг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру.

У понеділок, 9 січня, безхмарний ранок змінить похмура погода. Але опадів до вечора не очікується. Максимальна температура – 14 градусів морозу, мінімальна – 7 нижче нуля.

У вівторок, 10 січня, з ранку і до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Максимальна температура – 11 градусів морозу, мінімальна – 7 нижче нуля.

У середу, 11 січня, буде хмарно до самого вечора. Без опадів. Максимальна температура – 12 градусів морозу, мінімальна – 7 нижче нуля.

У четвер, 12 січня, з самого ранку небо затягнеться хмарами. Без опадів. Максимальна температура – 9 градусів морозу, мінімальна – 4 нижче нуля.

У п'ятницю, 13 січня, без опадів. Максимальна температура – 4 градуси морозу, мінімальна – 1 нижче нуля.

У суботу, 14 січня, похмуро. Уночі буде йти сніг. Вдень та увечері опадів не очікується. Максимальна температура – 4 градуси морозу, мінімальна – 0 градусів.

У неділю, 15 січня, весь день небо буде вкрите хмарами. Практично без опадів, лише увечері може початися дрібний сніг. Максимальна температура – 2 градуси морозу, мінімальна – 0 градусів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківщина під обстрілом: знаходитесь у укриттях

Ракети потрапили до місцевого ринку.

Ворог знову завдає ракетних ударів по Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синегубова.

"У смт Шевченкове Куп'янського району зафіксовано ракетний удар (попередньо із ЗРК С-300) по місцевому ринку. На місці працюють усі екстрені служби. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", - написав глава області.

Пізніше Олег Синегубов повідомив, що, за даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ракетного удару по смт Шевченкове постраждали 7 мирних жителів. Серед них 13-річна дівчинка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися