Що у Харкові та області з дорогами: де можна проїхати

В області продовжує йти слабкий та мокрий сніг.

Станом на 10:00 в області продовжуються опади у вигляді слабкого та мокрого снігу, місцями з переходом у слабкий дощ. Температура повітря протягом дня коливатиметься від -5°С вночі до +3°С вдень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ДП "Дороги Харківщини".

Зокрема, на дорогах місцевого значення для забезпечення проїзду залучено 56 одиниць спеціальної техніки та 70 працівників.

Як зазначили в Службі автомобільних доріг у Харківській області, до робіт на дорогах державного значення залучили 102 одиниці спецтехніки та використали приблизно 840 куб. м піщано-сольової суміші.

Роботи з обробки доріг протиожеледними матеріалами тривають.

Водіїв закликають бути уважними та дотримуватися правил дорожнього руху. У разі виникнення ускладнень руху ДП "Дороги Харківщини" просять негайно сповістити диспетчерську службу за номером телефону: +38 (057) 336-77-00.

Також звертайтеся до Єдиного контакт-центру Укравтодору: +38 (067) 400-60-80.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як повернути переплату за газ мешканцям Харківської області: інструкція

У Харківській області через те, що відбувається інтеграція АТ "Харківгаз" до групи НАК "Нафтогаз України", виникають деякі зміни для користувачів природного газу. Так, відбулися зміни в передачі показань лічильників газу. Крім того, є можливість повернути переплату за газ абонентам, на рахунках яких така переплата є.

Про це повідомили у Харківській обласній військовій адміністрації у відповіді на журналістський запит "Коментарів. Харків".

Як повідомили у ХОВА, інтеграція АТ "Харківгаз" до групи НАК "Нафтогаз України" відбувається відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 травня 2022 року № 429-р.

Проте АТ "Харківгаз" залишається Оператором ГРМ на території Харківської області та продовжує забезпечувати безаварійну і безперебійну роботу газових мереж, а також відновлювати пошкоджену ворогом інфраструктуру в деокупованих громадах.

Особові рахунки клієнтів та банківські реквізити АТ "Харківгаз" для оплати розподілу газу не змінились.

Для повернення суми переплати споживачу необхідно надати відповідну заяву та уточнюючі первинні документи Укрпоштою на адресу: 61093, м. Харків, вул. Болбочана Петра, 54 або надіслати на електронну адресу ТОВ "ХАРКІВГАЗ ЗБУТ" [email protected], а саме:

- копію паспорта з відміткою "копія вірна";

- копію ідентифікаційного коду з відміткою "копія вірна";

- копії сплачених квитанцій або банківських виписок з відміткою банку "копія вірна";

- підтвердження банківською установою про те, що картковий рахунок відкрито на ім’я платника.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися