Що зараз робиться у районах Харкова (ФОТО)

Що наробила негода у різних районах Харкова

У місті Харкові через негоду 27 липня було пошкоджено понад 100 дерев та 360 гілок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з поисланням на інформацію Харківської міської ради.

На об'єктах СКП "Харківзеленбуд" впали 56 дерев та 165 гілок. Станом на 8:30 28 липня дев'ять дерев та 29 гілок комунальники вже розпиляли. Ще одне дерево було пошкоджене у парку "Зелений гай", яке обслуговує КП "Об'єднання парків культури та відпочинку м. Харкова".

У КП "Харківблагоустрій" повідомили, що на прибудинкових територіях поки що виявлено 52 пошкоджені дерева та близько 200 гілок. Найбільше постраждав Індустріальний район. Робітники підприємства оперативно розпилюють дерева та прибирають гілки.

У КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" інформують, що аварійні ситуації виникли на вул. Наталії Ужвій, 92, де на даху під'їзду внаслідок зливи частково пошкодило піддашок, а також на вул. Амосова, 42, де з даху зірвало металевий лист. Бригади підприємства вже проводять ремонт за вказаними адресами.

В Індустріальному районі робітники комунальних підприємств усувають наслідки негоди. За минулу добу на території району впало 31 дерево та 126 гілок, а також обірвало три мережі зовнішнього освітлення.

У роботах задіяні 164 працівники, 8 одиниць спецтехніки та 12 засобів малої механізації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися