Харків у воді – де зупинено рух через сильний дощ (ФОТО)

Вулиці Харкова затопило через сильні опади.

Через сильний дощ відбулося підтоплення низки доріг міста Харкова. Внаслідок цього тимчасово зупинений рух громадського транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, в обидва напрямки не курсують трамваї на: пр. Героїв Харкова - вул. Нікітіна; вул. Полтавський Шлях - вул. Дмитріївська; пров. Пискунівський - Центральний ринок; вул. Героїв Праці - вул. Гвардійців-Широнінців; вул. Академіка Павлова - пр. Ювілейний.

Також зупинений рух трамваїв та автобусів на вул. Клочківській, від вул. Херсонської до вул. Космічної, на вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова.

Крім того, через підтоплення тимчасово не курсують автобуси на вул. Бучми - вул. Гвардійців-Широнінців, пр. Тракторобудівників - пр. Ювілейний, а також тролейбуси на пр. Гагаріна, за вул. Молочною, до вул. Дмитра Коцюбайла, на розворотному колі "ст. м. Захисників України", пр. Льва Ландау - вул. Краснодарська, вул. Барабашова - вул. Валентинівська.

У місцевих телеграм-каналах публікують фото та відео, як автівки буквально плавають вулицями міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися