Жителів Харкова та області попередили про небезпеку: подробиці

У Харківській області очікуються грози також зберігається висока пожежна небезпека

По Харківській області оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища на 10 серпня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

Вдень 10 серпня по області та Харкову очікуються грози. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий. I рівень – це потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища погодні умови. Жителям регіону рекомендують зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Синоптики прогнозують на 10 серпня мінливу хмарність. По області вночі без істотних опадів, вдень очікується короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-східний, 7 - 12 м/с, вдень місцями пориви 15 - 20 м/с.

Температура повітря становитиме вночі +13…+18°, вдень +26…+31°.

По Харкову вночі без істотних опадів. Вдень очікується короткочасний дощ, гроза. Вітер північно-східний, 7 - 12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +14…+16°, вдень +27…+29°.

Також на 10 серпня оголосили попередження про пожежну небезпеку по Харківській області. У центрі наголосили, що 10 серпня в лісах Харківської області переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для задоволення попиту пасажирів “Укрзалізниця” ввела додаткові поїзди на окремі дати у серпні та вересні. Поїзд з Харкова та області прямуватиме до Львова. 

Детальніше ознайомитися з розкладом курсування поїзда можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися