Жителів Харкова та області попередили про небезпеку: подробиці

У Харкові та області зберігаються потенційно небезпечні погодні умови та пожежна небезпека

У Харківському регіональному центрі з гідрометеорології повідомили про попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 12 серпня, пишуть “Коментарі. Харків”.

У Центрі попередили, що вночі 12 серпня по області та місту очікуються значні дощі, грози. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий. I рівень – це потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища погодні умови. Жителям регіону рекомендують зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

picture

Також за даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології в одному з районів Харківської області, Ізюмському, зберігається високий рівень пожежної небезпеки. Загалом по області на 12 серпня оголошена мала та середня пожежна небезпека.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з липня по вересень у Печенізькій громаді реалізують соціальні проєкти, направлені на підтримку місцевого населення. В рамках проєктів жителі громади можуть отримати послуги соціального працівника, психолога та соціального таксі.  Послуги соціального таксі передбачають перевезення до 7-ми пасажирів.

Жителям громади нагадали, що виїзд пасажирів за вказаними маршрутами можливий лише за попереднім записом за телефоном 066-933-41-31 (Микола) Проєкт з надання соціальних послуг реалізує ГО “Грін-Ландія” на безплатній основі.

Дізнатися детальніше про розклад руху соціального таксі та інші соціальні послуги у Харківській громаді можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися