Жителів Харкова та області попередили про небезпеку: що відомо

У регіоні зберігається висока ймовірність виникнення та швидкого розповсюдження лісових пожеж

У Харківській області, а також в інших регіонах України до 6 вересня збережеться високий рівень пожежної небезпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. 

Надзвичайна пожежна небезпека на Харківщині оголошена на 4 та 6 вересня. 

В гідрометеорологічному центрі пояснили, що надзвичайна пожежна небезпека – погодні умови за яких поєднання високої температури повітря та бездощової (сухої) погоди призводить до високої ймовірності виникнення та швидкого розповсюдження лісових пожеж, за наявності джерел займання (відкритого вогню). Показник напруженості природної пожежної небезпеки (К), яким визначається клас пожежної небезпеки, знаходиться в межах від 5 000 до 20 000 градусів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у м. Зміїв з 6 вересня реєструватимуть громадян на отримання фінансової допомоги. Виплати можуть отримати переселенці та постраждалі від воєнних дій.

Реєстрацію проводитимуть за адресою: вул. Гагаріна, 22 (понеділок - четвер з 09:00 до 17:00; п'ятниця з 09:00 до 15:45).  Визначені категорії громадян можуть отримати 2220 грн на особу на місяць протягом 3 місяців.

Для реєстрації даних мають бути присутні всі члени родини. “Для родин з маломобільними людьми, які не можуть прийти чи приїхати до пункту реєстрації, допускається реєстрація за оригіналами документів. При цьому потрібно надати медичну довідку, що підтверджує їхній стан”, - уточнили у міській раді.

Детальніше про умови отримання допомоги, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися