Через кілька годин Кучера можуть звільнити з посади голови ХОДА

Некомпетентність і незрілість - так можна схарактеризувати роботу Олексія Кучера на посаді губернатора

Сьогодні, 28 листопада, Кабінет Міністрів України розгляне зняття з посади чинного глави Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови Харківської обласної ради Володимир Скоробогач.

Він зазначив, що губернатор за час свого правління проявив інфантильність при владі, а також спровокував медичний колапс в області.

"На засідання Кабінету Міністрів, яке відбудеться через кілька годин, подані документи на розгляд звільнення Олексія Кучера з посади голови Харківської обласної державної адміністрації. Я не знаю, яке буде рішення Кабміну з цього питання, але, сподіваюся, що кулуарні домовленості не стануть перешкодою для вольового рішення, яке повинно було вже давно поставити крапку в цій історії. Некомпетентність і незрілість - так можна схарактеризувати роботу Олексія Кучера на посаді губернатора. Особливо, коли розумієш масштаби медичної катастрофи, яка стала епілогом його роботи, і бачиш "результати" розвитку інших важливих сфер життєдіяльності регіону. Думаю, що на Банковій вже це зрозуміли", - написав Володимир Скоробогач.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в соцмережах з'явилася інформація про те, що Офіс президента склав список на відставку губернаторів областей. У цей "шорт-лист" потрапив і чинний глава Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися