Чи захопили російські війська Чугуїв

В Україні розповсюджували фейкову інформацію про захоплення Чугуєва

Міський голова Чугуєва Галина Мінаєва спростувала чутки про захоплення міста російськими військами. Про це пише "Суспільне".

За словами чиновниці, виконком у місті, поліція у місті і все працює. Також Галина додала, що наразі все спокійно.

Контекст:

В Україну 24 лютого вторглися війська РФ. Ще з 4-ї ранку люди чули вибухи. Харків'яни масово почали покидати місто, скуповувати все у супермаркетах. Протистояння все ще продовжується.

У багатьох харків'ян зникло інтернет-з'єднання із Triolan. Провайдер повідомляв, що у них сталася поломка. Про це "Коментарям" розповіла техпідтримка. На щастя, вже від 25 лютого інтернет відновився. При цьому ходили численні чутки про відключення світла, мобільного зв'язку та інтернету в Україні чого не сталося.

Нагадаємо, що у передмісті міста Чернігів йдуть активні бойові дії, водночас частина ворожих колон обійшла обласний центр і рушила у напрямку столиці та міста Ніжина. Мер Чернігова зазначив, що чернігівські підрозділи ЗСУ, що обороняють місто, дають гідну відповідь агресору. Вже знищено десятки одиниць ворожої бронетехніки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що російські війська продовжують зазнавати втрат в особовому складі та техніці. За два дні ЗСУ знищили 80 ворожих танків, 516 бронемашин, 7 вертольотів, 10 літаків та 2800 осіб особового складу.

Читайте також, що президент України Володимир Зеленський закликав країни "Бухарестської дев'ятки" допомогти Україні припинити війну, яку розпочала Російська Федерація, змусивши Володимира Путіна до переговорів. У своєму зверненні глава нашої держави зазначив, що українці захищають свою землю, але дуже потребують міжнародної підтримки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися