Новий глава Лозівської РДА Андрій Зассеєв може виявитися дезертиром (ДОКУМЕНТ)

Колишній депутат від партії «Наш край» Андрій Зассеєв очолює партію «Слуга народу» в Лозовій

Новоспечений глава Лозівської районнної держадміністрації Андрій Зассеєв міг знаходитися в розшуку за дезертирство. Про це повідомляє видання "Вечірній Харків".

Так, проходячи службу в армії, Засеєв нібито втік з військової частини, в результаті чого проти нього було порушено кримінальну справу. Один з місцевих телеграм-каналів "Слобожанський ліфтер" опублікував відповідну копію наказу командира військової частини, справжність якого перевірити на даний момент не вдалося.

picture

Згідно з повідомленням, Зассеєва закликав Лозівський райвійськкомат 23 грудня 1991 року. Він служив механіком-радіотелеграфістом і отримав звання молодшого сержанта в Донецькій області, в/ч АО630. Зазначається, що 23 листопада 1992 року Андрій Зассеєв самовільно залишив військову частину.

"За самовільне залишення частини молодший сержант Андрій Зассеєв був знятий з усіх видів забезпечення і виведений за штат", - йдеться в наказі.

Через три дні було порушено кримінальну справу і всі матеріали були передані у військову прокуратуру м. Донецька. У свою чергу голова Лозівської РДА цю інформацію ніяк не прокоментував.

Нагадаємо, 28 лютого 2020 року президент України Володимир Зеленський призначив Андрія Зассеєва головою Лозівської РДА. Відомо, що до цього він був депутатом Лозівської райради від партії "Наш край", але з появою партії "Слуга народу" очолив її місцевий осередок в Лозовій.

Відомо, що Зассеєв володів підприємством по виробництву безалкогольних напоїв "Н2ЄКО+", але в лютому цього року власником стала Юлія Єрмолаєва. Жінка не вказана у його декларації, але чиновник регулярно публікує фотографії з нею на своїй сторінці в Facebook.

Примітно, що у ймовірного голови району немає свого автомобіля. У документи новопризначений голова РДА вніс тільки земельну ділянку і будинок свого брата, в якому проживає. Зассеєв також задекларував 50 тисяч євро і 100 тисяч доларів.

Проект "Електронні декларації чиновників та депутатів" як один з факторів ризику в декларації Андрія Зассеєва зазначає, що сума грошових активів декларанта та сім'ї більш ніж в 10 разів вище суми всіх доходів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися