У Олега Синєгубова з'явився новий заступник

Олена Логвинова має багаторічний досвід роботи в медицині

Заступниця начальника Харківської ОВА Олена Логвинова з сьогоднішнього дня приступила до виконання своїх обов'язків. За її участі провели нараду зі структурними підрозділами ХОВА. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Майже 20 років Олена Логвинова пропрацювала у Харківській міській стоматологічній поліклініці №7, пройшовши шлях від лікаря-стоматолога до головної лікарки та директорки поліклініки. Вона має дві вищі освіти – в сфері медицини та менеджменту, добре обізнана з ситуацією в медичній галузі області.

"Підсилюємо нашу команду новими фахівцями. Щиро вітаю Олену Валентинівну з призначенням та бажаю успіхів на новій посаді. Медична галузь Харківщини зазнала дуже великої шкоди внаслідок дій російських окупантів та потребує багато кропіткої праці, великої самовіддачі та своєчасних ефективних рішень.", - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про появу у Лозівській міськраді нового депутата. 8 вересня голова Лозівської міської територіальної виборчої комісії Віталій Дарчич оголосив постанову про надання Інні Ткачук повноважень депутата Лозівської міської ради. Посвідчення нова депутатка отримала з рук Лозівського міського голови Сергія Зеленського та секретаря міської ради Юрія Кушніра. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської територіальної громади. Інна Ткачук зайняла місце Вячеслава Кирилка, який власною заявою достроково припинив свої депутатські повноваження. Депутатка рішенням міської ради одразу увійшла до складу постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, містобудування та архітектури.



Джерело: https://t.me/synegubov/7027
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися