Голова ХОДА Олексій Кучер живе в квартирі сепаратиста з бази "Миротворець", - ЗМІ

Губернатор Олексій Кучер живе в квартирі, яка нібито належить прихильнику так званої "Малоросії"

Голова Харківської ОДА Олексій Кучер живе в квартирі, яка нібито належить прихильнику так званої "Малоросії". Про це пише NewsRoom з посиланням на дані, розміщені на сайті НАЗК.

Днями керівник регіону опублікував декларацію за минулий рік, згідно з якою у власності чиновника або його рідних є три квартири. Крім цього, пише ЗМІ, сім'я на безкоштовній основі користується житлом площею 95 квадратних метрів. Як свідчать дані з офіційного реєстру, мова йде про нерухомість в елітному будинку №16 по вулиці Ляпунова. Ціна квартир у цьому будинку на вторинному ринку варіюється від $115 до 250 тисяч. Власником житлоплощі є Кирило Андрійович Шалімов. Згідно з інформацією з відкритих джерел, у людини з таким ім'ям немає і ніколи не було бізнесу. Однак він згадується на сайті "Миротворець" як сепаратист і любитель псевдореспублік. В профайлі також є скріншоти, на яких 21-річний уродженець окупованого Стаханова говорить про те, що йому "і в Малоросії добре".

Незважаючи на те, що в мережі є дані лише про одного Кирила Андрійовича Шалімова, журналісти вирішили перевірити цю інформацію. Однак відповідь джерел серед силовиків, пише NewsRoom, була однозначною: в Україні є одна людина з таким ім'ям. Більше того: перевірка за ідентифікаційним кодом, вказаним на сайті "Миротворця", показала, що елітним житлом на вулиці Ляпунова володіє той самий любитель псевдореспублік. Поки губернатор Харківської області дану інформацію не прокоментував.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися