Голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко відреагувала на спроби її дискредитації

Тетяна Єгорова-Луценко пов'язує організацію медійної компанії проти себе із представниками забороненої в Україні партії.

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко зробила заяву щодо звинувачень на її адресу з боку колишнього члена партії Ляшка Ігоря Мосійчука. Також вона прокоментувала інформацію про те, що НАЗК почала щодо неї перевірку, пише харківське видання "Об'єктив".

"Про НАЗК і перевірку на мене. Цілком правильна реакція НАЗК. При надходженні заяви має бути проведена перевірка. Я готова давати пояснення НАЗК з усіх питань, що виникають у них", — сказала голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко.

Стосовно майна закордоном вона зазначила: "Ніякого майна за кордоном я не маю. Мій чоловік справді ще до початку війни – 2021-го – взяв в оренду приміщення у Франції, маючи на меті будівництво бізнесу з надання послуг громадського харчування. Звичайно, війна внесла в ці плани значні корективи. І, звичайно, дані щодо цих намірів будуть відображені у моїй декларації".

Щодо виїзду чоловіка за кордон, Єгорова-Луценко пояснила, що її чоловік – багатодітний батько, має трьох дітей від першого шлюбу, які зараз живуть за кордоном. Тому він неодноразово виїжджав із країни, "щоб побачитися з дітьми, і таке право має за законом".

Щодо "службового автомобіля облради" та "особистого водія", який нібито теж виїжджав закордон, Єгорова-Луценко коротко порекомендувала: "Той, хто таке пише, нехай з'ясує, що таке службовий транспорт і чи є він у Харківської обласної ради. Додам, що за два роки моєї каденції, з яких понад півтора припали на часи повномасштабного вторгнення росії, я ніколи не мала особистої охорони або броньованого автомобіля, що передбачено вимогами безпеки".

Організацію мединої кампанії проти себе Єгорова-Луценка пов'язує з представниками проросійської партії ОПЗЖ, які, за її словами, у Харківському регіоні раніше обіймали високі керівні посади.

"Мені добре відомий цей "штірліц" із забороненої партії з усією його "молодою командою". Який, до речі, якийсь час обіймав високу посаду в області", - уточнила вона.

Також, Єгорова-Луценко звернула увагу на те, що в медійній кампанії проти неї задіяний пул телеграм-каналів, які ідентифіковані Службою безпеки України, як російські та куровані кремлівськими спецслужбами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися