Від Кучера йде ще один топ-чиновник

На сайті ХОДА розпорядження голови Олексія Кучера про звільнення директора департаменту поки немає

На сайті Нацагентства з протидії корупції з'явилася декларація про звільнення директора департаменту масових комунікацій Вікторії Аннопольскої. Чиновник подала документ сама, хоча на сайті ХОДА розпорядження голови Олексія Кучера про звільнення директора департаменту поки немає.

Згідно декларації, за п'ять місяців цього року Вікторія Аннопольска заробила в Харківській ОДА понад 137 тисяч гривень. За аналогічний період чоловік чиновниці отримав 24 тисячі 800 гривень від рекламного агентства "Симон". У директора департаменту масових комунікацій є два житлових будинки площею понад 46 і 127 квадратних метрів в селі Хмарівка (Харківський район), а в Харкові вона має право користуватися квартирою, що належить чоловікові. Також Вікторія Аннопольска володіє 13 гектарами землі в селі Юрченкове (Вовчанський район). Їздить чиновниця на Toyota RAV4 2006 року випуску. У неї немає заощаджень, а чоловік зберігає 600 тисяч гривень готівкою.

Раніше ми повідомляли, що глава Харківської обласної адміністрації Олексій Кучер звільнив свого заступника Михайла Черняка, який курирував медицину. Про це свідчить розпорядження губернатора. Згідно з документом, датованим 4 червня, Черняк сам подав заяву про відставку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися