Випускника Харківського вишу призначено уповноваженим Антимонопольного комітету України

Учора президент Володимир Зеленський підписав відповідний Указ

Указом Президента України Володимира Зеленського №852/2023 від 25 грудня 2023 року Дениса Клюшникова призначено державним уповноваженим Антимонопольного комітету України. Чоловік навчався у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого в Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію вишу.

Денис Клюшников народився 14 квітня 1978 року в Іловайську Донецької області. У 2006 році здобув кваліфікацію юриста у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

З 2007 року він працював в органах прокуратури Донеччини. Там він був:

•  старшим слідчим прокуратур Авдіївки та Горлівки;

•  заступником прокурора Микитівського району Горлівки;

•  прокурором та старшим прокурором відділів прокуратури Донецької області.

З 2016 року Клюшников працював в органах прокуратури Київської області, де був прокурором відділу та слідчим в особливо важливих справах. З 2018 року він працював в органах Генпрокуратури, де був слідчим, старшим слідчим у важливих справах та прокурором відділу.

У 2019 році Клюшников став заступником голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. Зокрема, Клюшников був заступником Павла Кириленка, який зараз обіймає посаду глави АМКУ.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Робота водієм у Харкові: де знайти та скільки платять

У Харкові та області можна працевлаштуватися водієм та отримувати високу зарплату

На сьогодні професія водія в Україні досить затребувана. Стать у цій професії не завжди має роль, керувати автівкою можуть як жінки, так і чоловіки. Найбільше у роботі водієм, згідно з актуальними вакансіями ціниться вміння керувати великогабаритними видами транспорту, а також – лагодити автотранспортні засоби.

Журналісти сайту "Коментарі. Харків" розбиралися, де можна працевлаштуватися водієм у Харкові та області, а також отримувати за цю роботу хорошу зарплатню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися