"Посварити людей не дозволимо", - Світлична про примирення Богодухова і Люботина

Народний депутат Юлія Світлична взялася за вирішення проблем, що стали наслідком безвідповідального ставлення влади до людей

Народний депутат Юлія Світлична відвідала з діловим візитом Харківську область.

Так, разом з громадою Богодухова народний депутат Харківської області відвідала Люботин, де разом з жителями обговорила адміністративно-територіальну реформу. Крім того, Світлична взялася за розв'язання проблем, що стали наслідком безвідповідального ставлення влади до людей.

“Люди обурені постійними маніпуляціями з боку влади. Питання навіть не в кількості районів, а в принципах і підходах здійснення так званої реформи і ставлення до людей", - зазначила нардеп на своїй сторінці у Facebook.

Передісторія: Кабмін затвердив сім укрупнених районів Харківської області, в тому числі Люботинський. Його укрупнили за рахунок Богодухівського, Валківського, Золочівського, Коломацького та Краснокутського районів. Проте жителі Богодухова вважають, що Люботин не може бути адмінцентром.

Так, 23 червня жителі Богодухова вийшли під Верховну Раду України з вимогою зробити адміністративним центром нового укрупненого району не Люботин, а Богодухів. На думку богодухівцев, Люботин не підходить під адміністративний центр району за кількістю жителів, інфраструктури й транспортного сполучення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися