"Люди терпіти довго не будуть": Світлична зустрілася з аграріями та представниками громади Краснограду і Кегичівки

Народний депутат зустрілася з жителями Харківської області

Народний депутат Юлія Світлична з робочим візитом відвідала Харківську область. Сьогодні, 4 серпня, нардеп зустрілася з громадськістю, сільськими головами, аграріями та підприємцями Красноградаюу і Кегичівки.

"Найчастіше питання, яке чую: що буде завтра? Люди хочуть відчувати турботу держави і мати впевненість в гідному завтра. Їм так обіцяли. Роботу, гідну зарплату, доступ до якісної освіти та медицини, а підприємцям - підтримку, зважену податкову політику і розумне відношення до товаровиробника", - зазначила Світлична на своїй сторінці в Facebook.

Юлія Світлична, як завжди вислухала проблеми місцевих жителів. Люди дійсно стурбовані і мають справедливі запитання до влади.

"Рівень життя погіршується, а комунікація між людьми і владою повністю втрачена. Напевно, зайняті важливішими справами... Люди терпіти довго не будуть", - зазначила народний депутат.

Нагадаємо, вчора Юлія Світлична зустрілася з місцевими жителями Лозової. Нардеп обговорила з громадами питання розвитку цілої ОТГ, а також і кожного жителя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися