Зеленський вважає, що будівництво школи в Пісочині було до нього заморожено

Глава держави емоційно відреагував на запитання про об'єкти "Великого будівництва"

Під час візиту до Харківської області президенту Володимиру Зеленському показали початкову школу в Пісочині. Примітно, що навчальний заклад віднесли до проекту "Велике будівництво", хоча його почали будувати ще в грудні 2018 року.

У свою чергу журналісти задали Зеленському питання стосовно об'єктів, які перебували на фінальному етапі будівництва на момент старту урядової ініціативи на Харківщині, на які він бурхливо відреагував.

"Є кошти - ми будуємо. Вони ж до мене були заморожені (об'єкти, - ред.), Правильно? Мені добудовувати, або продовжуватимемо з вами морозити харків'ян?", - заявив гарант.

Однак, на момент початку 2020 року, до презентації програми "Велике будівництво", ступінь готовності школи в Пісочині, а також дитячого садку в Південному була близько 90%.

Крім того, сьогодні Зеленському показали траси, ремонт яких ще кілька років тому почала Світлична. Так, в 2018 році завдяки ініціативі Юлії Світличної були виділені кошти на ремонт дороги. Нардеп також посприяла високим темпам ремонту, завдяки чому його вдалося завершити.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися