Райнін: вся відповідальність за ситуацію на Барабашово лежить на голові Харківської ОДА

На думку Ігоря Райніна, до конфлікту на ринку "Барабашово" призвела некомпетентність і безвідповідальність глави Харківської ОДА Олексія Кучера

"За сьогоднішню ситуацію на ринку "Барабашово" в Харкові вся відповідальність лежить на голові Харківської обласної державної адміністрації Олексієві Кучерові, який так і не зміг стати губернатором". Про це порталу "Коментарі" розповів голова обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА "ЗА ЖИТТЯ" Ігор Райнін.

"Кримінальна відповідальність. І не треба намагатися робити крайніми правоохоронців. Саме голова ОДА публічно взяв на себе відповідальність за рішення цього питання, саме він проводив зустрічі, саме він "крутив договорняки", саме він займався дешевим піаром. Все це, в комплексі з відвертою некомпетентністю і безвідповідальністю, призвели до сьогоднішніх подій і десятків постраждалих. Буде відповідати", - заявив в ексклюзивному коментарі нашому виданню Райнин.

Нагадаємо, 4 січня 2020 року голова ХОДА Олексій Кучер заявив, що взяв на себе відповідальність розібратися в конфлікті навколо ринку "Барабашово".

"Друзі! Взяв на себе відповідальність розібратися в конфлікті навколо "Барабашово". Так тривати не може! Вдалося зібрати за одним столом всі сторони конфлікту – представників концерну "АВЕК", міської ради, підприємців та активістів, які мають різні точки зору. Вислухав усіх. Розмова була непростою, але лише конструктивний діалог дозволить вирішити проблеми", - написав Кучер на особистій сторінці в мережі Facebook, пообіцявши, що конфлікт обов'язково буде вирішено шляхом діалогу на майданчику очолюваної ним Харківської обласної державної адміністрації.

picture

Як раніше повідомляли "Коментарі. Харків", 27 лютого на ринку "Барабашово" триває ескалація конфлікту через спроби демонтажу арки на вході в ТРЦ. З місця заворушень у відділ поліції доставили 20 осіб. Також ми писали, що швидка медична допомога госпіталізувала в лікарні постраждалих в конфлікті.



Джерело: https://comments.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися