Добкін розповів про свою стратегію розвитку інфраструктури в Харкові

Михайло Добкін: Комфортний Харків потрібно будувати навколо людини, а не об'єктів

Ексглава Харкова Михайло Добкін заявив, що стратегія розвитку інфраструктури міста повинна будуватися, відштовхуючись від конкретних потреб харків'ян. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Їжакові зрозуміло" з Оленою Бондаренко видання Vesti.ua.


На думку Михайла Добкіна, життя в місті повинна будуватися навколо людини, а не різних об'єктів і потреб влади. Політик запевняє, що його стратегія розвитку міста ґрунтується на тому, щоб харків'яни могли зручно і швидко отримувати адміністративні, медичні, освітні та інші послуги.

"Людина повинна мати можливість перевірити своє здоров'я, не перетинаючи для цього весь величезний Харків", - зазначає лідер громадської організації "Наш Дім - Харків".

Михайло Добкін каже, що саме за цим принципом буде планувати життя Харкова не тільки там, де мова йде про послуги держави або міста, але і в інших сферах.

"Кількість і тип магазинів необхідних для людини, щоб він мав вибір, має бути продумано. І так відформатоване, щоб у нас не було в одному районі або в одному кварталі три поспіль великі супермаркети", - зазначає лідер громадської організації "Наш Дім - Харків ".

Політик вважає, що, якщо вся міська логістика буде вибудовуватися з точки зору побудови простору навколо людини, то в Харкові буде європейська якість життя.

Нагадаємо, в цьому ж інтерв'ю Михайло Добкін заявив, що міський голова повинен бути не тільки господарником, а й політиком, оскільки він повинен відстоювати інтереси міста. "Я категорично проти визначення, що мер - це тільки господарник. Це на користь тих, хто не має ні характеру, ні харизми, ні авторитету. Мер - це політик".





mnbvcx

2 серпня 2021, 14:43

https://streamsfree.live/wp-admin/

Vi

18 липня 2021, 06:29

Да, жизнь в городе должна строится вокруг человека, только Допа забыл уточнить, что этим человеком считает себя)

ioiuouio

18 липня 2021, 04:38

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися