Новини партнерів

Юрій Бойко: Надмірні ціни на енергоносії ставлять під загрозу роботу промпідприємств

Бойко вважає, що підприємства мають отримувати енергоносії за адекватними, доступними цінами

Співголова ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Юрій Бойко та депутат Харківської міськради від ОПЗЖ Андрій Спаський провели зустріч із працівниками Ізюмського хлібозаводу.

"Українська промисловість виявилася кинута віч-на-віч із кризою. Влада не тільки не допомагає промисловості, але, навпаки, ускладнює існування підприємств, які всіма силами виборюють виживання", — зазначив Юрій Бойко.

picture

Політик вважає, що підприємства мають отримувати енергоносії за адекватними, доступними цінами. Адже від цього залежить конкурентоспроможність продукції, яку випускають.

Він також навів дані Федерації роботодавців, згідно з якими Україна є єдиною країною в Європі, яка закуповує на 100% газ за цінами спотового ринку. Це робить українську продукцію неконкурентною на світових ринках та значно знижує попит на неї всередині країни.

picture

"Попри великий попит на продукцію, заводу фінансово важко через високу вартість енергоносіїв та тарифи на електроенергію. У результаті керівництво змушене підвищувати вартість хліба", - зазначив депутат Харківської міськради Андрій Спаський.

picture

Довідково: На Ізюмському хлібозаводі працює близько 200 працівників. Там щодня випікають до 12 тонн хлібобулочних виробів, що їх продають у Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися