Юрій Бойко: некомпетентна нинішня влада повинна піти, звільнивши місце професійним керівникам

За словами політика, криза непрофесіоналізму влади разом з економічною кризою заганяють в глухий кут реальний сектор, а людей в безвихідь

Чинна влада повинна скласти свої повноваження. Про це Співголова ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ Юрій Бойко заявив в Харкові, де перебував з робочою поїздкою.

Він зазначив, що нинішня влада не в змозі запропонувати жодного грамотного рішення щодо виходу країни з кризи, все, що вони можуть - це брати кредити, підвищувати тарифи та ціни.

"Не дивлячись на всі свої обіцянки, вони продовжують підіймати ціни на енергоносії. Наприклад, на газ підняли на 40%. При цьому скоротивши в бюджеті фінансування субсидій. Багато і так після карантину залишилися без роботи та без засобів до існування. Зараз чергове підвищення. Не можна так знущатися з людей! " - підкреслив Юрій Бойко.

За словами політика, криза непрофесіоналізму влади разом з економічною кризою заганяють в глухий кут реальний сектор, а людей в безвихідь.

"Підтримка економіки повинна бути основою роботи кожної влади, кожного уряду. Створення робочих місць. Коли ми бачимо, що підприємство душать податками, перевірками, не дають кредитів, не дають доступних енергоносіїв, блокують роботу на зовнішніх ринках коштом бюрократичних перешкод, то це - як раз те, чого не треба робити. Це те, чим займається сьогоднішній уряд. Воно гробить економіку. Заводи, підприємства запрацюють тільки тоді, коли буде державна політика, націлена на реальний сектор економіки, на його підтримку, а не на біганину по світу з простягнутою рукою за кредитами в спробі протриматися місяць-два шляхом того, що десь щось перехопили. Сьогодні ми бачимо, що йде процес деіндустріалізації нашої країни та по Харкову це особливо видно, тому що Харків завжди був промисловим регіоном з дуже високим інтелектуальний та промисловий потенціал", - сказав Співголова партії опозиціонерів.

На Харківщині є люди, які знають, як забезпечити захист громадян, допомогти підприємствам, вміють підіймати виробництва. Серед них Андрій Спаський, член Політради опозиційну платформу - ЗА ЖИТТЯ.

"У нашій партії є покроковий Антикризовий план, який вирішує відразу кілька завдань: забезпечує соціальний захист громадян, підтримку економіки та бізнесу, а головне, - показує шляхом чого взяти на це гроші. Харків - промислове місто, великий науковий центр і тут є ряд проблемних питань, які потрібно негайно вирішувати, і ми готові це зробити", - сказав Андрій Спаський.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися