Світлична представила свою команду на місцевих виборах

Народний депутат України зібрала повністю склад, який від її блоку "Разом!" буде балотуватися на місцевих виборах 2020 року

Народний депутат України Юлія Світлична представила свою сформовану команду, яка разом з її блоком "Разом!" піде на прийдешні місцеві вибори. До нардепу приєдналися провідні харківські медики, вчені, культурні і громадські діячі, аграрії, промисловці, військові, волонтери, а також антикорупціонери, розповіла Юлія Світлична на своїй сторінці в Facebook .

Нардеп детально розповіла про учасників її команди "Разом!" і зазначила, що для її людей "відстоювання незалежності і розвиток України - не гасла, а дії".

"Почну з лікарів. Валерій Пітько - Д.мед.наук, професор, заслужений лікар України, керівник Українського медичного центру репродуктології; Денис Скорий - Д.мед.наук, відомий хірург-онколог, керівник Харківського обласного Центру онкології;

Олег Жуліков - канд.мед.наук, заслужений лікар України, лікар вищої категорії, засновник і керівник приватної клініки. Разом з досвідченими лікарями є і талановиті молоді медики, такі як Віктор Шапошник - лікар-інтерн в обласній клінічній лікарні, голова Харківської обласної студентської ради. Ну і безумовно, в нашій команді багато лікарів з районів Харківщини. З усіх районів! Без винятку! Розвиток медицини - наш пріоритет ", - розповіла Світлична.

Нардеп зазначила, що наука для Харкова - це бренд і продовжила називати свою команду.

"Саме розвиток науки забезпечує наш шлях до Європи. Тому - особлива увага. Відповідають: Тетяна Шталь - д.е.н., професор, декан факультету міжнародних відносин Харківського національного університету ім. С.Кузнеця; Олена Горошко - д.соціолог.наук, професор Національного технічного університету "ХПІ"; Анатолій Бабічев - к.н.держ.упр., Проректор Харківського національного університету ім.В.Каразіна;

Ігор Поліщук - д.політ.наук, професор Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого. Велике коло молодих, але вже відомих вчених, також з командою "Разом"! ", - продовжила нардеп.

Також Світлична зазначила, що культура є важливим сегментом в житті Харкова та області.

Культуру потрібно захищати та розвивати. Саме так завжди діяла, так буде і надалі. Разом зі мною цим займеться Маргарита Сакаян - керівник Харківського державного академічного драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка (знаменитий "Березіль" заснований Лесем Курбасом) і Сергій Бичко - керівник Харківського академічного драматичного театру ім. О.С.Пушкіна. Досвідчений фахівець Наталія Плотник відповідатиме за розвиток культури в районах області", - розповіла Світлична.

Нардеп також назвала промисловців, підприємців і аграріїв, які приєдналися до неї на цих виборах.

"Ігор Ясинський (харчова промисловість), Олександр Антоненко та Микола Пушкар (машинобудування), Олександр Грєховодов (енергомашинобудування), Андрій Ісіченко (виробник і один з провідних експортерів в країни ЄС тари для харчової, будівельної та хімічної промисловості), Юрій Калініченко (переробна промисловість) Олександр Капленко та Іван Краснопольський (транспортна галузь), Олеся Шегеда і Максим Цакун (туризм), Сергій Коваленко і Марк Колесніков знають як побудувати бізнес з нуля. Майже 200 підприємців в нашій команді! Не менш потужна команда аграріїв.

Микола Пивовар, який є членом правління і представником Всеукраїнської Аграрної Ради в Харківській області, разом зі мною буде забезпечувати зв'язок харківських аграріїв з урядом. Захищати аграріїв будемо разом з Андрієм Хвесиком (Кегичівка, депутат обласної ради), Ольгою Львовою (Богодухів, депутат обласної ради), Михайлом Золотарьовим (Чугуїв), Олександром Ахтирченком (Краснокутськ), Василем Акуловим (Дворічна, депутат обласної ради), Миколою Куценком (Золочів), Михайлом Борисенком (Коломак), Сергієм Супруном (Борова), Ларисою Орловою (Лозова, депутат обласної ради). Ще майже 50 сільгоспвиробників в нашій команді! Діяти будемо разом!", - продовжила нардеп.

Також зі Світличної разом йдуть на вибори військові та ветерани.

"Питання соціальної підтримки військових, оборони та захисту української державності, разом з ветеранами АТО, координуватиме професійний військовий, генерал-майор Олександр Туринський - начальник Харківського національного університету Повітряних сил ім. І. Кожедуба", - розповіла народний депутат.

Крім того, вона назвала спортсменів, активістів, голови РДА, які теж підуть від команди "Разом!".

"Рашель Кухтіна, яка створила наймасштабніший Всеукраїнський дитячий проект "EUROPEAN FESTIVAL", і в якому вже взяли участь понад 70 000 (!) Дітей з усіх регіонів України, зосередиться на підтримці талановитої молоді Харківщини.

Лідери на місцях також в нашій команді. Голови районних рад - Лариса Ярова (Печеніги), Максим Литвиненко (Харківський), Іван Загній (Зачепилівка), Віталій Левченко (Сахновщина). Мери та голови громад - Геннадій Король (Близнюки), Олександр Бало (Барвінкове), Валерій Скрипніченко (Валки), Сергій Сусло (Краснокутськ), Віктор Сидоренко (Сахновщина), Володимир Гуртовий (Коломак), В'ячеслав Задоренко (Козача Лопань) Андрій Литвінов (Вільшани), Віолетта Боровська (Наталине), Олександр Мороз (Бабаї), Олександр Федоренко (Липці), Микола Кузьмінов (Безлюдівка). Сила, воля, дух - якості які поважаю і які важливі для кожної людини.

Саме тому в нашій команді відомі спортсмени, будуть займатися підтримкою харківського спорту. Валентин Сипавін - багаторазовий Чемпіон України, призер Чемпіонату Європи й Кубка світу з альпінізму. Валентин тричі (!) Підкорив найвищу точку планети - Еверест; Артем Василенко - багаторазовий Чемпіон України й Чемпіон Європи, старший тренер збірної України з дзюдо; Катерина Резнік - багаторазова Чемпіонка України, Чемпіонка Європи, призер Чемпіонату світу з синхронного плавання", - додала нардеп.

Замикають список кандидатів активісти, антикорупціонери, юристи та волонтери. без яких зараз важко уявити будь-які процеси всередині країни і за її межами.

"Активне громадське і волонтерський рух - з командою" Разом! ". Дмитро Булах, Олексій Андрєєв, Іван Спіров, Яна Білецька, Анжела Денисенко, Максим Гайдук, Олексій Кусов, Сергій Ряполов, Олексій Курцев, Микола Сапелкін, Микола Маслій, Максим Радченко, Лідія Куденко, Віктор Трубчанов і ще дуже багато небайдужих людей з небайдужим позицією з розвитку країни. І безумовно, жодна команда, як і жодна реформа не може бути ефективною без належної правової підтримки. Професійні юристи Ігор Черняк (який є нашим кандидатом в мери Харкова), Анатолій Русецький, Павло Макаренко, Вадим Камінер, Геннадій Пожидаєв, які створили відомі юридичні компанії та готові підтримувати реформи, допомагати та захищати людей", - резюмувала Юлія Світлична.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, політична партія "Блок Світличної" Разом! " Першої зареєстрована як учасник місцевих виборів в Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися