Копи Харківської області розповіли про порушення виборчого законодавства

Поліцаї почали перевірки правопорушень по трьох районам Харківщини

У Харківській області поліційні зареєстрували 69 порушень виборчого законодавства. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Так, 5 жовтня в Люботинський відділ поліції на пошту прийшла інформація про те, що 24 вересня громадянка подала документи на реєстрацію кандидатів у депутати Люботинської міської ради від політичної партії. До заяви автор доклав документи. 28 вересня Люботинська міська ТВК виявила, що в одному з документів є виправлення. Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

6 жовтня в Богодухівський відділ поліції звернувся офіційний спостерігач ВГО "Громадянська мережа" ОПОРА "і повідомив, що, на його думку, 2 жовтня кандидат в депутати обласної ради здійснювала підкуп виборців.

У Куп'янський відділ поліції звернувся спостерігач ВГО "Громадянська мережа" ОПОРА ". Він розповів, що біля будинку № 14 по вулиці Харківській у місті Куп'янську знайшов банери та білборди невстановленого зразка.

Інформація внесена до Єдиного обліку територіальних відділів і відділень поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області було зареєстровано 16 заяв і повідомлень про порушення виборчого законодавства. Також в регіоні було розпочато два кримінальних провадження з приводу цих порушень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися