Стало відомо, як в Харківській області вирішуватимуть проблеми зі світлом в день виборів

Енергетики вже обстежили близько 90% всіх виборчих дільниць в регіоні

У Харкові почали формувати мобільні бригади на випадок проблем з електрикою на виборчих дільницях. Так, АТ "Харківобленерго" збирається надати більше 30 мобільних аварійних бригад, які в разі потреби відновлять електрику на виборчих дільницях Харківської області. Про це повідомили в прес-службі підприємства.

"Енергетики проводять ретельну перевірку електричних мереж, що здійснюють енергопостачання місць для голосування на виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних і міських голів. Зараз обстежено близько 90% всіх виборчих дільниць, кількість яких в Харкові і Харківській області складає приблизно 1700 одиниць", - відзначили в обленерго.

picture

За словами технічного директора АТ "Харківобленерго" Олексія Гануса, на час проведення виборів передбачено достатню кількість ремонтних бригад і спеціальної техніки для проведення, в разі необхідності, ремонту енергетичного обладнання та відновлення електропостачання.

"Все оперативно-виїзні бригади і чергові підрозділи будуть повністю забезпечені матеріалами, паливом і транспортом", - підкреслив Ганус.

Нагадаємо, в Харківській області поліцейські відзначили вже 127 випадків порушення виборчого законодавства.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися