На виборах до Харківської облради лідирують партії Кернеса і Світличної

Респондентами опитування стали жителі Харкова і області у віці 18 років і старше

Уже цієї неділі, 25 жовтня, в Україні відбудуться місцеві вибори. Соціологи оприлюднили свіжий рейтинг партій на місцевих виборах. Так, до Харківської облради подалися кандидати від 11 політичних партій, з яких лідирують "Блок Кернеса" і "Блок Світличної. Разом".

Респондентами опитування стали жителі Харкова і області у віці 18 років і старше. Усього соціологи опитали близько 2000 осіб. Терміни проведення опитування: 2 - 9 жовтня 2020 року. Похибка не перевищує 2,2%.

Відзначається, що віддати свій голос на місцевих виборах збираються всього 1120 осіб (56%). Згідно моніторинговим даними, які зібрала і обробила соціологічна група "Рейтинг", 25 жовтня за "Блок Світличної. Разом" свій голос цілеспрямовано віддадуть 19,6% опитаних. Таким чином, команда народного депутата Юлії Світличної розташувалася на другому місці в списку партій. Перше місце в рейтингу займає партія "Блок Кернеса. Успішний Харків", яку готові підтримати 45,7% респондентів.

Раніше повідомлялося, що в Харківській області невідомі масово поширюють друковану продукцію у вигляді спецвипуску газети з фейковою інформацією про Юлію Світличної, яка йде під №1 в партії "Блок Світлічної "Разом!". Представники організації звернулися до Головного управління Національної поліції в Харківській області із заявою про організацію провокації та скоєнні правопорушення. Проте до цього моменту звернення політичної партії ігнорували.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися