Місцеві вибори в Харківській області: названі імена ще чотирьох переможців

Стали відомі кандидати на пост глав Роганської селищної громади, Старого Салтова, Сахновщинської й Кегичівської ОТГ

У ЦВК опублікували результати підрахунку 100% бюлетенів по Роганській та Старосалтівській селищним громадам, а також Сахновщинської і Кегичівської об'єднаним територіальним громадам. Інформація з'явилася на сайті Центральної виборчої комісії.

Так, у виборах голови Роганської селищної громади перемогла Марія Черненко. Вона 1978 р.н., позапартійна, майстер відділу інспектування АТ "Харківгаз", балотувалася від "Опозиційна платформа" За життя ".

Всього у виборах брали участь чотири кандидати. Черненко отримала 1411 голосів, або 35% голосів виборців. На другому місці - Юрій Полікарпов, у нього 1089, або 27% голосів.

На місце Старосалтівського селищного голови Чугуївського району Харківської області пройшов Едуард Коновалов. Він 1965 р.н., освіта вища, безпартійний, чинний Старосалтівський селищний голова.

Всього на посаду балотувалися чотири людини. Коновалов отримав 1125 голосів, або 41,18% голосів виборців. На другому місці - Роман Прудников, у нього 22,3%.

Головою Сахновщинської селищної громади Красноградського району Харківської області став Володимир Суецькій. Він 1970 р.н., освіта вища, сільський голова Дар-Надії Красноградського району, йшов на вибори як самовисуванець.

Всього на посаду балотувалися шість осіб. Суецькій отримав 1824 голоси, або 33,56% голосів виборців. На другому місці - Олександр Бєлік, у нього одна тисячу шістсот дев'яносто одна голос.

Главою Кегичівської селищної громади обрали Антона Доценка. Він 1973 року освіта вища, балотувався від "Блоку Світличної" Разом! ", Член цієї ж партії. Тимчасово безробітний. Згідно з даними з відкритих джерел, до вересня 2019 року Антон Доценко працював в Харківській міській прокуратурі №6.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові порахували 100% бюлетенів по кандидатах на посаду міського голови. Харківська міська територіальна виборча комісія опрацювала 100% протоколівЧинний мер Харкова Геннадій Кернес набрав 60,34% голосів. На другому місці опинився Олександр Фельдман з ОПЗЖ. Олексій Кучер від "Слуги народу" потрапив на третє місце, на четвертому - член "Європейської солідарності" Олег Абрамічев. Найменше голосів серед 14 кандидатів набрав кандидат від партії "Удар" Георгій Лаговський.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися