Добкін пояснив, чому раніше зняв свою кандидатуру з виборів мера Харкова

Добкін зняв свою кандидатуру після розмови з цивільною дружиною Кернеса

Колишній нардеп прокоментував зняття своєї кандидатури з виборів мера Харкова. За його словами, він прийняв рішення на прохання близьких Геннадія Кернеса. Про це Михайло Добкін повідомив в інтерв'ю Наталії Влащенко.

"Я знявся з виборів на прохання його сім'ї. Я розмовляв з дружиною, з Оксаною. Подзвонив їй сам напередодні дедлайну, коли вже потрібно було приймати рішення, пізніше знятися було вже не можна", - розповів Добкін.

За словами Добкіна, він побоювався, що відтягне голоси Геннадія Кернеса, який мав намір повернутися. Через це градоначальник міг бути не виграти в першому турі. Тому Добкін зв'язався з цивільною дружиною мера Оксаною Гайсинської і запитав, чи буде діючий градоначальник брати участь у виборах. Коли співрозмовниця назвала повернення Кернеса досить імовірним, кандидат оголосив про зняття з виборів.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", суддю, яка розглядає справу Михайла Добкіна, відсторонили за хабар. Відзначається, що 19 червня до судді Грищенко застосовано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 168 160 гривень. На неї накладено обов'язки прибувати на кожну вимогу до детектива, прокурора, слідчого судді, до суду, не відлучатися без дозволу з населеного пункту, в якому вона проживає, утримуватися від спілкування зі свідками і прокурорами в кримінальному провадженні, носити електронний засіб контролю.



Рита

15 січня 2021, 19:51

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -https://cutt.ly/gjWcQWQ

Котя

15 січня 2021, 07:56

Кастрировать дебила Долбоебкина!!!

Котя

15 січня 2021, 07:19

Это Чмо вонючее. Жополиз хуйла и жидов!!! Харьковчане реально ебанутые!!! Гэпу- уркагана в мэры выбрали... Ебланы - про них Гэпа говорил!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися