Фельдман: Заборона керівництва ОПЗЖ на «договорняки» із владою «приведе до тями» харківських депутатів

Після заборони від керівництва ОПЗЖ депутати в Харкові повинні "припинити годуватися із рук влади", вважає Фельдман

Стратегічна рада партії "Опозиційна платформа - За життя" запровадила рішення, згідно якого з 1 червня народні депутати від фракції ОПЗЖ зобов'язані утримуватися від будь-яких домовленостей із представниками діючої влади. Про це повідомив у себе в Facebook народний депутат України Олександр Фельдман.

За його словами, у разі спроб з боку влади встановлення таких домовленостей потрібно негайно інформувати Стратегічну раду партії.

"Особисто я повністю підтримую це рішення. Впевнений, що воно повинно стосуватися не лише народних депутатів, а й депутатів місцевих рад. На жаль, не секрет, що є ті, хто, отримавши депутатський мандат за підтримки нашої політичної сили, вирішують "піти у самостійне плавання", щоб вирішувати власні питання. Це цинізм і елементарна зрада, які нічим не можна виправдати. Гидко чути виправдання на кшталт "нам теж треба щось їсти і годувати сім'ї", - написав народний депутат.

Олександр Фельдман впевнений, що депутатський мандат - це не заробіток і не годівниця, це - позиція.

Крім того, на його переконання, харківський регіон стане першим, де депутати місцевих рад, які представляють партію ОПЗЖ, продемонструють згуртованість і єдність.

"Впевнений, що рішення Стратегічної ради партії "приведе до тями" багатьох любителів "договорняків" і "тьорок", які звикли "годуватися" із рук влади. Якщо це рішення не буде працювати по всій вертикалі - від Верховної Ради до міської ради - в ньому немає жодного сенсу", - вважає політик.

Також, на його думку, всі кулуарні домовленості, а якщо казати прямо - відверті "договорняки" - це шахрайство та спекуляція.

"Краще чесно здати мандат, аніж "здавати" своїх товаришів і виборців", - підсумував Олександр Фельдман.




Хряковчанин

4 червня 2021, 08:13

Речь государственного мужа, а не пацана - клоуна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися