Член "Нацкорпусу" представить всі проукраїнські сили у Харкові

У Харкові проукраїнські сили висунули свого кандидата

У Харкові 28 серпня відбулося голосування за єдиного кандидата від демократичного табору, який буде представляти всі проукраїнські сили відразу. Вибір партій упав на Костянтина Нємічєва. Про це сам політик написав у своєму телеграм-каналі.

Вибирали претендента на пост мера представники "Нацкорпусу", "Правого сектора", партій "Акцент", "Демсокира" та "Голос". Всього було три кандидати: Костянтин Немічєв ("Нацкорпус"), Олександр Скорик ("Європейська солідарність") і Микита Соловйов ("Демократична сокира").  

"Я вдячний кожному, і для мене це велика честь, адже така подія відбулася в нашому місті вперше. Політичною та громадською діяльністю я почав займатися після повернення з фронту", - написав Немічєв.

Контекст:

Вибори міського голови Харкова відбудуться 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову №5292 прийняла Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст постанови доступний на офіційному сайті державного відомства. "За" проєкт постанови проголосували 249 народних депутатів.

Зараз обов'язки г олова після смерті Геннадія Кернеса виконує Ігор Терехов. Від ОПЗЖ на вибори піде Анатолій Родзинський. Крім цього, активну політику перед голосуванням продовжує Михайло Добкін.

У понеділок, 30 серпня, секретар Харківської міськради Ігор Терехов підписав розпорядження №69/1 "Про основні організаційні заходи щодо підготовки та проведення позачергових виборів Харківського міського голови Харківського району Харківської області 31 жовтня 2021 року", а також №70/1 "Про відведення місць і обладнання стендів, дощок оголошень для розміщення матеріалів передвиборчої агітації на території міста Харкова".





путин хуесост

31 серпня 2021, 08:30

хай он хуй сосет, педик дряхлый

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися