Ігор Терехов у Швейцарії – з якою метою мер виїхав за кордон

Ігор Терехов обговорює з міжнародними партнерами проєкти з відновлення Харкова

Харківський міський голова Ігор Терехов провів зустріч з головою Постійної місії Німеччини при ООН у Женеві Катаріною Сташ та її заступником Ніколою Гільгофф. Діалог відбувся в рамках роботи Форуму мерів, який зараз проходить у Швейцарії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Ігор Терехов подякував німецькому уряду за фінансування розробки Генерального плану Харкова, якою займається фонд британського архітектора Нормана Фостера.

Також Ігор Терехов обговорив з німецькими партнерами низку проєктів з відновлення міста, які будуть презентовані на конференції в Німеччині, яка пройде в червні 2024 року.

Крім того, харківський міський голова Ігор Терехов в рамках роботи Форуму мерів зустрівся з Постійним представником Італії при ООН у Женеві Вінченцо Грассі.

Очільник Харкова заручився підтримкою Італії у відновленні міста, розповів про потреби і плани Харкова, а також про прозорі умови, які будуть забезпечені для інвесторів.

Ще на одній зустрічі заступник виконавчого директора Програми ООН з населених пунктів, помічник Генерального секретаря ООН Міхал Млинар запевнив Ігоря Терехова у продовженні роботи програм ООН, які вже діють у Харкові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Топ-10 вакансій для чоловіків Харкова та області із зарплатнею до 25 тисяч гривень

У Харківській області пропонують роботу, яка підходить як для чоловіків, так і для жінок

У Харкові та області роботодавці пропонують до 25 тисяч гривень зарплатні для вакансій, на які можуть звернути увагу чоловіки  під час пошуку роботи. Харківська служба зайнятості гендерно не поділяє вакансії на чоловічі та жіночі та надала інформацію сайту "Коментарі. Харків" про усі вакансії з високим розміром зарплатні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися