Мер Харкова знову поїхав за кордон: куди на цей раз

Ігор Терехов бере участь у Всесвітньому конгресі "Smart City Ехро", що проходить у Барселоні

Харківській міський голова Ігор Терехов знову поїхав за кордон, щоб шукати інвесторів для відновлення міста. Цього разу мер Харкова бере участь у глобальному заході сучасності зі смарт-інновацій, що обʼєднує понад півтисячі міст усього світу в пошуці кращих рішень для розвитку потенціалу своїх громад і вдосконалення життя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ігоря Терехова.

На запрошення всесвітньо відомої аудиторської компанії "Deloitte" міський голова Харкова взяв участь у цьому конгресі, а перед цим провів перемовини щодо співпраці з її керівниками.

"Співпраця з "Deloitte" надзвичайно важлива для Харкова, бо саме ця компанія формує думку великих інвесторів, чи варто вкладатися в той чи інший проєкт, наприклад, у відбудову нашого міста.

Панель, у якій я брав участь, була присвячена саме відбудові Харкова. Вкотре наголосив на тому, що головне моє завдання – повернути до міста людей. І саме такі конгреси дають гарну можливість зацікавити інвесторів вкладатися саме у Харків і розпочинати роботи з його відновлення. 

Наші закордонні друзі мають щодня чути про те, як наша країна, наші міста протистоять російській навалі, ставши фактично щитом для Європи", – підкреслив Терехов.

Також у рамках конгресу Харківський міський голова Ігор Терехов поспілкувався з головою відділу з питань міст в компанії "Amazon Web Services" Джейсоном Віттетом і представниками компанії "Deloitte".

Сторони висловили зацікавленість у співпраці та поділилися власним баченням щодо перспектив подальшої роботи.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ворог намагається бити по дорогах, якими поводиться евакуація на Харківщині

З Куп'янського району триває примусова евакуація сімей із дітьми. Відповідне рішення було ухвалене на Раді оборони Харківської області та підтримане Мінреінтеграції. На сьогодні з небезпечних громад Куп’янщини евакуйовали родини, в яких 201 дитина. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що залишається евакуювати менше 100 дітей. "Ворог намагається знищити дорожню інфраструктуру з міста Куп’янськ, що ускладнює маршрути для евакуації. Тому для нас безпека – перш за все. Ми задіюємо всі можливі ресурси. Дякую за роботу керівникам районної та військової адміністрацій, Єдиному координаційному гуманітарному центру та волонтерам, міжнародним партнерам, службовцям Нацполіції", – зауважив Олег Синєгубов.

Чи є в області місця для розміщення людей – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися