У Харкові представники Генконсульства РФ назвали Путіна диктатором і привітали Україну

На сторінці Генконсульства Росії в Харкові з'явився запис із критикою політики Росії

Харківське Генконсульство Російської Федерації привітало Україну з Днем захисників і захисниць України. Відповідний пост вони розмістили на своїй сторінці в Інстаграм.

"Перебуваючи на священній українській землі, ми усвідомлюємо ницість політики Російської Федерації. Ми захоплюємося українськими хлопцями та дівчатами, які захищають кожну п'ядь своєї землі. Сподіваємося, що зі смертю диктатора Росія відмовиться від агресивних, загарбницьких дій в Україні", - публікацію нібито підписав генконсул Ігор Демяненко.

Варто зазначити, що на вказану сторінку в Інстаграм можна перейти з офіційного сайту Генерального консульства Російської Федерації в Харкові.

Нагадаємо, в Харкові 26 березня 2022 року планують відкрити новий храм святого Юрія Переможця. Будівлю встановлять на території частини Нацгвардії в районі Лісопарку біля кордону з РФ. При цьому вже 1 жовтня на храмі встановили хрест розміром 2,3 на 1,4 м, який зробили скульптори Сергій Шауліс і Євген Полунін. Хрест відлили з алюмінію, в який додали частини ворожих мін і снарядів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися