Нардеп Світлична вимагає завершити будівництво школи і дитсадка в Пісочині

Юлія Світлична відвідала Пісочин, де за її підтримки завершилося будівництво школи та одного з перших у Харківській області сучасних спортивних комплексів

Народний депутат України Юлія Світлична відвідала Пісочин, де за її підтримки завершилося будівництво школи та одного з перших у Харківській області сучасних спортивних комплексів. Однак, незважаючи на свято в Пісочині, тут залишаються найважливіші об'єкти, реконструкцію яких все ніяк не завершать.

Світлична каже, що школу і спорткомплекс побудували з нуля - так само, як і почали зводити дитсадок і початкову школу.

“Людям це обіцяли більше 20 років. І це дуже важливий об'єкт для пісочинців. На кінець 2019 року готовність була 95%. Треба завершувати! Але, на жаль, у цьому році кошти на будівництво з державного бюджету надійшли тільки сьогодні, і то-лише частина. А вже кінець травня... Тому місцева влада Пісочина, розуміючи, що зупиняти будівництво неможливо, прийняла рішення не чекати, коли будуть виконані зобов'язання, які брав на себе державний фонд регіонального розвитку, а продовжити фінансування завершальних робіт зі свого селищного бюджету. Підтримую відповідальних керівників і вдячна місцевим платникам податків", - говорить нардеп, обіцяючи взяти це питання під свій особистий контроль.

Нагадаємо, народний депутат Юлія Світлична відвідала з робочою поїздкою Краснокутський район. Так, чиновниця обговорила з місцевими жителями ряд питань, що стосуються благоустрою району.



Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися