Харківській нардеп Одарченко не вірив, що Харків вистоїть, та підтримував думку про переговори

Нардеп Одарченко вважав, що Харків не вистоїть, і треба домовлятися з РФ

Зараз ВАКС розглядає клопотання про застосування запобіжного заходу народному депутату від політсили "Слуга Народу" Андрію Одарченку, якого викрили на спробі підкупу Мустафи Найєма, інформує МГ "Об’єктив" з посиланням на Центр протидії корупції.

Прокурор САП на суді цитував слова народного депутата Одарченка до голови Агенства відновлення Наєма із записів НСРД: “Я люблю крипту. Ты что, никогда не пользовался криптой? Это ох…нная тема. У меня свои обменники. Везде, во Львове, Харькове, Киеве. Да хоть в Испании”.

picture

"А у серпні 2023 року (!) в розмові з Найємом Одарченко розповідав, що не вірить, що Харків вистоїть і треба домовлятися з рф: “Это мощь, я много читаю, нас разметут, Иран и Китай им оружие дают. Зачем нам эти донецкие и луганские и Крым? Надо договариваться” – наводить слова Одарченка у фейсбуці глава ЦПК Віталій Шабунін.

"І після цього всього нардеп розповідає, що він насправді бубочка, бо ж  допомагав дровами (!) під час війни людям зі свого округу №170 (від Московського району Харкова)", – не приховує обурення Шабунін.

Нагадаємо, нардеп від “Слуги народу” Андрій Одарченко 21 листопада попався на "гарячому", коли хотів дати хабар $50 тис у біткоїнах голові Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури Найєму.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’янина змусили заплатити 370 тисяч боргу: кому був винен чоловік

Понад 370 тисяч гривень аліментів стягнули державні виконавці Індустріального відділу ДВС у місті Харкові Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

Наразі донька вже отримала кошти в повному обсязі, які її батько самостійно не сплачував протягом року. Відповідну суму арештували на рахунках боржника, куди надійшли грошові виплати при його звільненні.

Нагадаємо, що у разі прострочення щомісячних перерахувань аліментів, визначених законодавством, також передбачена сплата штрафних санкцій, зокрема: за 1 рік несплати – 20%, за 2 роки – 30%, за 3 роки – 50%. Дія воєнного стану цю норму не скасовує.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися