У Харкові не зупинятимуть роботу громадського транспорту

Міський наземний транспорт продовжить курсувати

Незважаючи на введений головою Харківської облдержадміністрації режим надзвичайної ситуації, міський наземний транспорт продовжить курсувати. Це буде як мінімум до вирішення на рівні України, пише KHARKIV Today, посилаючись на першого віце-мера Ігоря Терехова.

"Транспорт працюватиме. Обласна КНС ввела певну ситуацію, але ми сьогодні нічого не вводитимемо. Ситуація динамічно змінюється. Коли на всеукраїнському рівні будуть прийняті якісь рішення, ми їх виконаємо", — сказав Терехов.

Примітно, що напередодні голова ХОДА Олексій Кучер говорив про те, що виступає за зупинку громадського транспорту в Харкові, крім спецподач для співробітників інфраструктури, медиків, рятувальників та ін. Терехов каже, що логістика опрацьовується, а лікарі на роботу добираються як звичайними маршрутами, так і спеціально організованими.

"Ми складаємо логістику того, як підвозитимемо співробітників комунальних підприємств, вони їздять і громадським транспортом, і спецтранспортом", — сказав Терехов.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові поліція виписує адмінпротоколи порушників карантину. Станом на вчора, 21 березня, було складено 32 протоколи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися