Агітував приєднатися до «російського миру»: у Харкові на поліцейських напав чоловік із ножем

Правоохоронці затримали правопорушника

У Харкові на одному з виїздів на виклик місцевих на співробітників поліції кидався чоловік з ножем у руках. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП Харківської області.

Як передає джерело, мешканці одного з будинків у Харкові на вулиці Ільмінській викликали поліції та поскаржилися на чоловіка, який проводив агітацію серед сусідів із закликами про приєднання до "російського світу".

За вказаною адресою прибув наряд поліції, зловмисник поводився агресивно, кидався на правоохоронців із ножем. Правоохоронці затримали правопорушника.

Також у поліції зазначили, що для перевірки можливої причетності до співпраці з ворогом до територіальних підрозділів поліції доставлено 58 осіб.

Усього минулої доби співробітники поліції забезпечили оперативне реагування на 1306 повідомлень про злочини та правопорушення.

Читайте також:

• Мер Харкова Ігор Терехов розповів, що має обов'язково змінитись у місті після закінчення війни. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 

• Харків'ян попередили про шахраїв, які нібито ведуть збір коштів на допомогу тваринам. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• З початку війни в Харківській області безвісти зникли кілька людей. Рідні та близькі зниклих опублікували в Мережі їхні фото та орієнтування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Ситуація у Харківській області на 8 квітня. У Генштабі розповіли, що робить ворог.

• У селі на Харківщині виявили трупи мирних громадян, яких перед смертю катували та потім спалили російські окупанти.


Читайте также